HOOFDPIJN? NEE, BEDANKT!

Moet jij vaak een feestje op het laatste moment aan je voorbij laten gaan omdat je hoofdpijn hebt? Zijn er dagen waarop de pijn zo hevig is dat je alleen een donkere kamer kan verdragen? Of ben je soms overgevoelig voor geluid, licht, geuren of zelfs smaken? Dan is de kans groot dat je aan migraine lijdt.

Maar wat ís migraine precies? In ieder geval een ziekte waar veel misverstanden over bestaan. In hun praktijk zien neurologen Adinda De Pauw, Anneke Govaerts en Annick Verstappen dagelijks patiënten met hoofdpijnklachten, die eigenlijk migraine hebben. Tijd om de vele mythes en clichés over deze neurologische ziekte – want migraine is meer dan hoofdpijn alleen – uit de wereld te helpen.

Dit boek bundelt alles wat je moet weten over migraine. Hoe zit het mechanisme van migraine in elkaar? Wat zijn de symptomen en welke triggers lokken een aanval uit? Wat kan je best doen tijdens een aanval? En hoe kan je migraine preventief bestrijden, met én zonder medicatie?

Het zoveelste migraineboek? Neen, want…

  • Objectieve en wetenschappelijk gefundeerde info
  • Tal van voorbeelden uit de praktijk van 3 neurologen, met jarenlange expertise
  • Uitgebreid overzicht van hoe migraine verloopt, wat de triggers zijn én hoe je hier pro-actief op kan inspelen
  • Hulpmiddel voor patiënten die nog geen diagnose van migraine hebben of niet beseffen dat hun hoofdpijn onder deze noemer valt

Migraine- Alles wat je moet weten
Dr. Annick Verstappen, Dr. Anneke Govaerts, Dr. Adinda De Pauw
Paperback 208 pagina’s
€ 22 b- ISBN 978-94-6383-133-8

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *